Šok u Londonu: Gofan izbacio Federera!

Izvor: Mondo, 18.Nov.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Londonu: Gofan izbacio Federera!

Pobeda karijere prvog finaliste završnog mastersa - 2:1!

Foto: AP/Tim Ireland

Posle šest uzastopnih poraza, David Gofan je prvi put pobedio Rodžera Federera i postao prvi Belgijanac koji će nastupiti u finalu završnog mastersa!

Švajcarac je ubedljivo počeo polufinale, osvojio prvi set, ali je autsajder zaigrao sjajno i velikim preokretom ušao u završnu borbu za poslednji trofej sezone. Rival će mu biti pobednik duela Grigor Dimitrov - Džek Sok (21 čas).

FEDERER - GOFAN 1:2 (6:2, 3:6, 4:6)

Foto: AP/Tim Ireland
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

London: Gofan ostavio Federera bez velikog finala!

Izvor: B92, 18.Nov.2017

David Gofan savladao je Rodžera Federera posle preokreta i plasirao se u finale Završnog mastersa u Londonu – 2:6, 6:3, 6:4!..Dvadesetšestogodišnji Belgijanac eliminisao je deset godina starijeg Švajcarca posle šest poraza u nizu, odnosno osam uzastopno izgubljenih setova...Njegov rival u borbi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.