Serena: Sledeće sezone branim titulu u Parizu

Izvor: Mondo, 08.Jun.2013, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena: Sledeće sezone branim titulu u Parizu

Američka teniserka Serena Vilijams rekla je nakon osvajanja Otvorenog prvenstva Francuske da je presreća što je došla do svoje 16. gren slem titule, kao i da naredne sezone želi da odbrani titulu u Parizu.

"Nadala sam se i verovala u sebe da posle 11 godina, i prvog osvojenog Rolan Garosa mogu da dođem do ove titule u Parizu. Teško mi je da izrazim emocije... Ne znam šta da kazem osim da sam presreća", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

je Vilijamsova.

Amerikanka je danas u finalu Rolan Garosa pobedila Ruskinju Mariju Šarapovu 6:4, 6:4. Vilijamosvoj je ovo druga titula u Parizu.

Najbolje rangirana teniserka sveta ocenila je da je meč bio težak, kao i da je bila napeta tokom duela sa Šarapovom.

"Ovo je bio jedan izuzetno težak meč. Bila sam mnogo nervozna tokom meča, ali sam sreća što sam došla do trofeja. Želela bih da se naredne sezone vratim u Pariz i odbranim titulu", kazala je Vilijamsova.

Vicešampionka i proslogodišnja osvajačica Rolan Garosa, Marija Šarapova rekla je da Vilijamsova u današnjem duelu bila bolji igrač.

"Želela sam da pobedim, ali Serena (Vilijams) je bila sjajna. Jednostavno je danas bila bolja. Verujem da ću se naredne sezone vratiti u Pariz i ponovo podići pobedonosni pehar", rekla je Šarapova.

(Beta/MONDO, foto: Beta/AP/Michel Euler)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druga titula Serene Vilijams u Rolan Garosu: Presrećna sam!

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2013

PARIZ - Američka teniserka Serena Vilijams pobjednica je Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vilijams: Nadala sam se i verovala

Izvor: Sportal.rs, 08.Jun.2013

Serena Vilijams je postala nova šampionka Rolan Garosa. Američka teniserka je u finalu gren slema u Parizu bila bolja od Marije Šarapove i tako osvojila 16.

Nastavak na Sportal.rs...

Serena: Doći ću opet da pobedim! (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2013

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams rekla je posle trjumfa na Rolan Garosu da sledeće godine želi da se vrati u Pariz i odbrani titulu. Tridesetjednogodišnja Amerikanka pobedila je danas u finalu Ruskinju Mariju Šarapovu sa 6:4, 6:4 i drugi put u karijeri, posle 2002. osvojila trofej na Otvorenom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Serena Vilijams: Presreća sam!

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jun.2013

Američka teniserka Serena Vilijams rekla je nakon osvajanja Otvorenog prvenstva Francuske da je presreća što je došla do svoje 16. Gren slem titule, kao i da naredne sezone želi da odbrani titulu u Parizu... "Nadala sam se i verovala u sebe da posle 11 godina, i prvog osvojenog Rolan Garosa mogu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.