Selaković: Orkestrirani pokušaji odbrane Prištine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 20:53

Selaković: Orkestrirani pokušaji odbrane Prištine

Član Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Nikola Selaković upozorio je danas ponovo "na orkestrirane pokušaje da se brani nedopustivo ponašanje Prištine u okviru briselskog dijaloga", odnosno praktično odbijanje prištinskih privremenih institucija dijaloga s Beogradom uz podršku nekih krugova u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evropskoj uniji.

U izjavi za Tanjug, on je povodom izjave izvestilice Evropskog parlamenta za Kosovo Viole fon Kramon na TV N1 o dvema stranama u dijalogu i da budući sporazum treba da zadovolji obe strane rekao da u ovom trenutku u dijalogu postoji samo Beograd.

"Ovom prilikom neću ulaziti u motive gospođe Fon Kramon i razloge njenog insistiranja na tezi o dvema stranama u dijalogu, jer u ovome trenutku u dijalogu postoji samo Beograd i naša spremnost da na civilizovan način, čuvajući mir i stabilnost, rešavamo sva otvorena pitanja u vezi sa Kosovom i Metohijom, gradeći poverenje na načelu da se dogovoreno poštuje i sprovodi", rekao je Selaković, koji je i ministar spoljnih poslova Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Selaković: Orkestrirani pokušaji odbrane Prištine

Izvor: Blic, 19.Jun.2021, 00:39

Član Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Nikola Selaković upozorio je u petak ponovo "na orkestrirane pokušaje da se brani nedopustivo ponašanje Prištine u okviru briselskog dijaloga", odnosno praktično odbijanje prištinskih privremenih institucija dijaloga s Beogradom uz podršku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.