Izvor: Danas, 27.Jan.2023, 14:34

Rusi blokirali sajtove CIA i FBI

Sajtovi američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) i Federalnog istražnog biroa (FBI), kao i niz drugih stranih resursa, blokirani su zbog "distribucije materijala koji sadrže netačne društveno značajne informacije, kao i diskreditacije oružanih snaga Ruske Federacije", preneo je TASS odluku Roskomnadzora.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rusija blokirala sajtove FBI i CIA zbog širenja "netačnih informacija"

Izvor: VOA, 27.Jan.2023

Ruska regulatorna agencija za komunikacije Roskomnadzor saopštila je da je blokirala internet stranice Centralne obaveštajne agencije (CIA) i Federalnog istražnog biroa (FBI), i optužila dve agencije američke vlade za širenje lažnih informacija, objavila je agencija TASS.  "Roskomnadzor je...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.