Roma u nadoknadi doživela šok u Moskvi! Portove igrarije u Belorusiji! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Nov.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma u nadoknadi doživela šok u Moskvi! Portove igrarije u Belorusiji! (VIDEO)

U prvim mečevima petog kola Lige šampiona, Roma i Porto ostvarili pobede nad CSKA, odnosno BATE Borisovim

Roma je u Moskvi imala tri boda u džepu, sve do trećeg minuta nadoknade, ali je onda Vladimir Berezucki uspeo da savlada De Santisa i da donese bod CSKA i tako još više uvede neizvenost u grupi E. Sada rimska vučica i ruski klub imaju tri boda više od Mančester Sitija, koji večeras dočekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Bajern Minhen.

Pogodak za klub iz italijanske prestnoice. na sjajan način iz slobodnog udarca postigao je Frančesko Toti u finišu prvog poluvremena. Za Romu je 87 minuta i to veoma dobro odigrao Adem Ljajić, dok je Zoran Tošić u dresu CSKA proveo poslednjih deset minuta na terenu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.