Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2021, 14:11

Rasulo u Galati: Dosta nam je više Donkovih seks žurki

Na udaru i trener Fatih Terim, igrači spremali štrajk…

Delovalo je da se, posle razočaravajućeg šestog mesta prošle sezone, Galatasaraj vraća i da bi ovog puta mogao opet da konkuriše za titulu šampiona Turske. Međutim, poslednjih nedelja sve se raspalo. Lavovi sa Bosfora su u poslednjih šest kola osvojili samo pet bodova, Bešiktaš čak 13, pa je tako odmakao Galati na velikih osam razlike. I kako obično >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << biva u takvim situacijama prljav veš je izašao na površinu.

Lokalni mediji prenose da je predsednik Mustafa Džengiz izgubio strpljenje i da je na nedavnom sastanku sa 20 članova klupske Skupštine pošteno izvređao i igrače i stručni štab na čelu sa Fatihom Terimom. Posebno oštar bio je prema holandskom fudbaleru Rajanu Donku.

Umorni smo od Donkovih seks žurki. Fudbaleri ne treniraju kako treba. Troše se na drugim mestima. Provode se”, rekao je navodno Džengiz.

Nisu ni samo oni krivi. Na udaru i Terimov stručni štab, jer njegovi članovi su najviše trošili besplatne avionske karte koje je klub zaposlenima.

Jedan je u SAD, drugi u Bodrumu”, nezadovoljan je predsednik.

Nezadovoljni su i igrači. Sinoć se čak pričalo i o protestnom štrajku, pošto ih je Džengiz izvređao u jednom TV programu pričom o tome kako igraju ispod granice dostojanstva. Iskusniji igrači, na čelu sa Ardom Turanom i Fernandom Muslerom, održali su potom sastanak i odlučili da ne treniraju. Međutim, Terim ih je ubedio da se predomisle.

Ipak, kakva je atmosfera u klubu teško da će se rezultati popraviti.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Crno-beli bez Tosuna do kraja sezone, Abubakar pod znakom pitanja

Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2021, 11:36

Bešiktaš na svom terenu u Istanbulu je dobio Ankaragdužu na poslednjih 14 utakmica. Trener Sergen Jaldžin ima problema s napadačima. Promo kvota u Mozzartu na pobedu lidera šampionata Turske - 1,43..Posle male krize, samo boda u dve utakmice, Bešiktaš je opet u top formi pred finiš šampionata...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.