Ranijeri besan, a šta je Mitar rekao o Kamari?

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri besan, a šta je Mitar rekao o Kamari?

Glupost je napravio napadač Fulama, videćemo kakve ga posledice čekaju.

Neopisivu sreću je Abubakar Kamara imao danas, što mu je partner u napadu "Kotidžera" Aleksandar Mitrović.

Naime, Fulam je slavio sa 1:0 protiv Hadersfilda u 20. kolu Premijer lige, a susret je obeležio detalj iz 81. minuta.

Ekipa iz Londona dobila je penal, dogovor je da šuteve sa kreča izvodi najbolji strelac ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aleksandar Mitrović, ali je Kamara rešio da bude junak.

Oteo je loptu ispred srpskog reprezentativca, Mitrović je pokušao da mu objasni da on treba da izvede penal, ali Francuz nije želeo ni da čuje.

Ubeđivao ga je i Kerni da preda loptu srpskom napadaču, nije poslušao ni kapitena, stavio je loptu na belu tačku i traljavo šutirao, Lesl ga je pročitao i sačuvao mrežu.

Sva sreća, pa je u sudijskoj nadoknadi pobedu Fulamu doneo upravo Aleksandar Mitrović, kojem se po postizanju gola Kamara izvinjavao.

Mitrovć je posle utakmice dao izjavu povodom ove situacije, kao i uvek, Srbin je ispao šmeker.

"Što se tiče penala, imali smo malu raspravu i mislim da je moj posao da izvodim penale. Njemu se to nije svidelo, ali ja to poštujem. Radio sam to i ja u prošlosti, nemam problem sa tim, promašio je ali i to je deo fudbala", izjavio je Mitrović.

Za razliku od srpskog napadača, Klaudio Ranijeri je sa razlogom bio besan.

"Rekao sam Kamari da ostavi loptu Mitroviću, on je naš čovek za penale. Neverovatno je šta je uradio, nije pokazao poštovanje prema meni, klubu, timu i publici. Pričao sam sa njim, to nije bilo u redu", rekao je iskusni Italijan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ranijeri besan na Kamaru: Neverovatno šta je čovek uradio, hteo sam da ga ubijem!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Dec.2018

Mali incident koji se dogodio na utakmici Fulam - Hadersfild, kada je Abubakar Kamara oteo loptu Aleksandru Mitroviću kako bi izveo penal, žestoko je razljutio Klaudija Ranijerija, menadžera tima sa Krejven kotidža. Zapravo, italijanski stručnjak pošteno je izgrdio Kamaru pred TV kamerama, a možemo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.