Saigrač mu oteo penal, Mitar ispao najveći šmeker na svetu, o ostalom će se pričati nedeljama!

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saigrač mu oteo penal, Mitar ispao najveći šmeker na svetu, o ostalom će se pričati nedeljama!

I šta da kažete posle ovoga...

Sve šta bismo rekli bilo bi vređanje, Abubakar Kamara je napravio ne glupost, ne znamo kako bismo nazvali ovo što se desilo na stadionu Fulama.

"Kotadžeri" su izborili penal desetak minuta pre kraja, Kamara je oteo loptu Mitroviću, saigrači su ga ubeđivali da ne treba da izvede penal, ali Francuz nije odustajao iako je ranije promašivao.

Svi su ljutito otišli, osim Mitrovića koji je prevazišao ego i jednostavno ohrabrio sebičnog saigrača.

Ono što se desilo je zasluženo, Kamara je promašio penal, a šta će mu šokirani Ranijeri reći posle ovoga, nije teško zamisliti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saigrač mu oteo penal, Mitar ispao najveći šmeker na svetu, Bog ga nagradio, o ostalom će se pričati nedeljama

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018

I šta da kažete posle ovoga....Sve šta bismo rekli bilo bi vređanje, Abubakar Kamara je napravio ne glupost, ne znamo kako bismo nazvali ovo što se desilo na stadionu Fulama..."Kotadžeri" su izborili penal desetak minuta pre kraja, Kamara je oteo loptu Mitroviću, saigrači su ga ubeđivali da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.