Poznati ruski fudbaler poklonio detetu živog medveda za rođendan

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati ruski fudbaler poklonio detetu živog medveda za rođendan

Više nego neobičan poklon Kirila Kombarova dvogodišnjem sinu uzburkao evropsku javnost

Mediji u Zapadnoj Evropi i borci za prava životinja su digli veliku frku i osuli paljbu po ruskom fudbaleru Kirilu Kombarovu. Aktuelni provotimac Torpeda iz Moskve, a pre toga dugogodišnji član Spartaka, uzdrmao je javnost fotografijama s proslave rođendana dvogodišnjeg sina Timofeja.

Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je zatalasalo javnost jeste poklon koji je Kombarov pripremio sinu. On je iznajmio pravog i živog medveda kako bi Timofej mogao da se poigra sa životinjom. Uostalom, koje dete nije maštalo da mu plišani meda sa kojim se igra jednoga dana oživi?

(FOTO: Twitter)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski fudbaler doveo MEČKU na rođendan svog sina (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2014

Igrač moskovskog Torpeda Kirili Kombarov je centralna figura u ruskim tabliodima jer je povodom rođenandske žurku svog dvogodišnjeg sina Timofeja iznajmio mečku od jedne cirkuske trupe.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.