Šampion razigran u Londonu, Žesus načeo Čekićare (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion razigran u Londonu, Žesus načeo "Čekićare" (video)

Dominacija "Građana".

Fudbaleri Mančester sitija na startu nove sezone gostuju ekipi Vest Hema.

OVDE pogledajte za koje sastave su se odlučili Pelegrini i Gvardiola.

"Građani" su bili dominantni u prvih 45 minuta, već u devetom minutu je Fabijanski krajnjim naporom zaustavio pokušaj Mareza, potom je i u 22. minutu Alžirac pretio, ovoga puta je tukao tik pored desne stative.

U međuvremenu je dobru šansu imao i Silva, da bi u 25. minutu Siti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigao do prednosti, lepa lopta Mareza ka Vokeru u prazan prostor, engleski reprezentativac je ubacuje pred gol rivala, gde se odlično snašao Gabrijel Žesus, koji donosi prednost aktuelnim prvacima.

Do kraja prvog dela smo videlo još dve prilike za Siti, Fabijanski je u 38. minutu nekako sačuvao pokušaj De Brujnea, da bi u nadoknadi vremena Žesus bio u idealnoj prilici da postigne i drugi pogodak, ali je loptu poslao pravo u golmana domaćeg sastava.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Blickrig" Sitija, a onda je debitovao VAR! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2019

Po prvi put je video tehnologija korišćena u Premijer ligi...Fudbaleri Mančester sitija vode sa 2:0 protiv Vest Hema u prvom kolu Premijer lige...Bilo je i 3:0 na semaforu, ali je onda na scenu stupio VAR...Najpre je De Brujne uposlio Sterlinga u 51. minutu, a reprezentativac Engleske je u situaciji...

Nastavak na Sportske.net...

Šampion - šampionski! Siti nemilosrdan na startu nove sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2019

"Građani" ubedljivim trijumfom otpočeli novu odbrani titule u Engleskoj, Sterling nosi loptu kući, VAR sačuvao "Čekićare" od prave katastrofe...Fudbaleri Mančester sitija slavili su na gostovanju u Londonu protiv ekipe Vest Hema sa čak 0:5 (0:1)...Od starta je postalo jasno da je pred "Čekićarima"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.