Izvor: RTS, 20.Apr.2021, 23:26

"Plavci" fokusirani na dešavanja van terena, bez golova sa Brajtonom

Fudbaleri Čelsija i Brajtona odigrali su bez golova na "Stamford bridžu" u utakmici Premijer lige kojoj su prethodili protesti navijača "plavaca", a zatim i odluka kluba da se povuče iz novoformirane Superlige.
Mnogo toga se danas događala oko i na samom "Stamford bridžu", najmenja na samom terenu, gde su Čelsi i Brajton igrali bez golova.

Za uvertiru su se pobrinuli navijači londonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kluba, koji su protestovali ispred stadiona, čak su zadržali igrače i stručni štab da na vreme uđu na "Stamford bridž", zbog čega je početak utakmice kasnio 15 minuta.
Ipak, protest navijača je urodio plodom, pošto su čelnici Čelsija odlučili da se povuku iz Superlige, što je zatim učinio i Mančester siti.
Dešavanja oko terena sigurno su uticala na ekipu, koja nije uspela da savlada Brajton, iako su gosti u finišu meča ostali sa igračem manje na terenu zbog isključenja Vajta.
Čelsi je tako propustio priliku da preuzme treće mesto na tabeli, pa ekipi do kraja prvenstva predstoji ozbiljna borba za plasman na jedno od prva četiri mesta koje vode u Ligu šampiona.
Naravno, ukoliko Uefa ne odluči da kazni klubove kjoji su planirali fudbalski puč.
Čelsi je četvrti na tabeli sa 55 osvojenih bodova, koliko ima i Vest Hem. Lester ima bod više i utakmicu manje, a Liverpul dva boda manje od "plavaca" i "čekićara".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.