Pariz: Đere protiv Krajinovića za mesto u glavnom žrebu

Izvor: N1 televizija, 28.Okt.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Đere protiv Krajinovića za mesto u glavnom žrebu

Srpski teniseri Laslo Đere i Filip Krajinović ostvarili su pobede u prvom kolu kvalifikacija za Masters u Parizu, a o tome ko će u glavni žreb odlučivaće u međusobnom duelu.

Uzbekistanac Denis Istomin predao je meč Đereu, koji je u tom momentu vodio sa 6:1, 3:3. Mlađani Srbin na samo je jednu pobedu od učešća na prvom turniru serije 1.000.

Iako je Istomin prvi gem dobio sa samo jednim izgubljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poenom na svoj servis, sve do kraja proteklo je u znaku Đerea, koji je kontrolisao igru sa osnovne linije. Pružao je otpo Uzbekistanac koliko je mogao, ali više od gema nije osvojio.

Drugi set protekao je bez brejkova. Jedinu šansu imao je srpski predstavnik u četvrtom gemu, ali je nije iskoristio. Dobro su servirala obojica, da bi Istomin predao meč posle gema dobijenog sa nulom.

Kako bi se prvi put u karijeri našao u glavnom žrebu nekog turnira iz serije 1.000, Đere će morati da pobedi zemljaka Filipa Krajinovića, koji je savladao Argentinca Gvida Pelju sa 6:4, 6:1.

Ubedljiviji je bio Srbin u svakom aspektu igre, dobro je servirao, oldično riternirao, pa je sa jednim brejkom u prvom i tri u drugom, savladao bolje rangiranog Argentinca.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Krajinović bolji od Pelje, za glavni žreb sa Đereom

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2017

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za masters turnir u Parizu, pošto je danas u prvom kolu pobedio Argentinca Gvida Pelju u dva seta, 6:4 i 6:1...Krajinović je do druge pobede u istom toliko duela s Peljom došao posle 70 minuta igre...Srpski teniser će se u drugom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.