Pao potpis u Arsenalu

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao potpis u Arsenalu

Zasluženo.

Fudbaler Arsenala Mohamed Elneni potpisao je danas novi višegodišnji ugovor sa tim engleskim klubom.

Elneni je u januaru 2016. godine iz Bazela prešao u Arsenal za pet miliona funti i odigrao je 65 utakmica za londonski klub.

Ove sezone odigrao je 26 mečeva i postigao gol u pobedi od 6:0 protiv BATE Borisova u Ligi Evropa u decembru.

"Mo je iskusni internacionalac i bio je deo reprezentacije Egipta koja se plasirala na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Svetsko prvenstvo u Rusiji. Čestitamo Mou na novom ugovoru i radujemo se njegovom doprinosu ekipi u narednim sezonama", navodi se na sajtu Arsenala.

Egipat će ovog leta igrati na Mundijalu prvi put od 1990. godine, a biće u Grupi A zajedno sa domaćinom Rusijom, Saudijskom Arabijom i Urugvajem.
Pogledaj vesti o: London,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi nastavio da ulaže u budućnost

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2018, 14:56

Još jedan mladi fudbaler parafirao je ugovor sa klubom sa "Stamford Bridža"...Kako prenosi "Bi-Bi-Si", fudbalski klub Čelsi je otkupio ugovor mladog Džordža Nana od niželigaša Krua...Ovaj 16-godišnji fudbaler nije upisao nastup za prvi tim ove ekipe iz engleske Lige Dva, ali je zato bio više...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.