PSŽ ne zaboravlja navijača koga su plavci izbacili iz voza

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ ne zaboravlja navijača koga su ''plavci'' izbacili iz voza

Navijač kojeg je grupa pristalica Čelsija sprečila da uđe u pariski metro zbog toga što je crnac, dobio je poziv od kluba Pari Sen Žermen da prisustvuje narednoj utakmici koju će u Ligi šampiona taj francuski klub igrati protiv londonskih fudbalera.

Advokat napadnutog navijača Sulejmana Sile rekao je za AP da se njegov klijent oporavio nakon traume koju je doživeo i da će prisutvovati meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na "Parku prinčeva" naredne nedelje.

Tužilaštvo u Parizu pokrenulo je istragu povodom tog incidenta koji se desio neposredno pre utakmice Čelsija i PSŽ-a u Ligi šampiona prošle godine.

"Istraga još traje", kazao je advokat Žim Mišel Gabriel.

Nakon što su dva puta odgurnuli tamnoputog navijača, navijači Čelsija su uzvikivali:"Mi smo rasisti, mi smo rasisti, tako nam se sviđa".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.