PRIPREME: OFK bolji od Dinama, po navici

Izvor: Mondo, 06.Feb.2013, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREME: OFK bolji od Dinama, po navici

"Romantičari" u prvom kontrolnom meču u Antaliji bolji od "bratskog" kluba iz Moskve - 3:2. Trivunović pogodio dva puta, a Jovanović jednom.

Trener OFK Beograda Zoran Milinković ima razlog za zadovoljstvo posle prve provere svog tima u Turskoj.

Romantičari su i treći put u poslednjih nekoliko godina pobedili Dinamo iz Moskve.

Beograđane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u vođstvo doveo Veseljko Trivunović u 35. minutu, pogotkom sa bele tačke posle igranja rukom defanzivaca rivala u kaznenom prostoru.

Dinamo je uspeo da izjednači u 65. minutu. Vladan Adžić pregrubo je prema mišljenju sudije startovao na rivala, a siguran strelac bio je Vladimir Granat.

Međutim, "romantičari" su već u sledećoj akciji opet poveli. Nemanja Nikolić dobro je centrirao, a Ivica Jovanović glavom doveo svoj tim u vođstvo. Osam minuta potom Veseljko Trivunović još jednom je pogodio iz "slobodnjaka" sa 30 metara i efektno savladao golmana.

Pobednik je bio odlučen.

Rusi su potom opet postigli gol, kojim su samo ublažili poraz. Strelac je bio Kevin Kuranji u 85. minutu. Iskoristio je situaciju "jedan na jedan" sa golmanom Lukačem.

OFK Beograd: 1. Lukač, 17. Pavlović, 6. Vasiljević, 5. Adžić, 31. Punoševac, 20. Nikolić, 10. Pavlovski, 8. Trivunović, 11. Čavrić, 18. Grbić i 16. Jovanović

Igrali su još: Čupić, Zdjelar, Rustemović, Gašić, Gajić, Mijić, Paločević i Tufegdžić

FC Dinamo: 1. Shunin GK 25. Kolodin DR 6. Fernandez DC 33. Rykov DC 13. Granat DL 90. Solovjev ML 16. Noboa MC 14. Yusupov МС MC 10. Semshov MC 11. Ignatovich MR 9. Kokorin

Igrali su još: Frolov, Lomić, Kuranji, Davidov, Morozov, Panikov, Saramutin, Sapeta

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OFK Beograd i treći put zaredom savladao moskovski Dinamo

Izvor: Blic, 06.Feb.2013

Fudbaleri OFK Beograda savladali su Dinamo iz Moskve sa 3:2 u prijateljskoj utakmici u Antaliji. Strelci za "romantičare" bili su Trivunović u 35. minutu iz jedanaesterca i u 75. kao i Jovanović u 67. dok su precizni u timu Dinama bili Granat u 65. iz penala i Kuranji u 85. minutu...U prvih 20 minuta...

Nastavak na Blic...

OFK Beograd bolji od moskovskog Dinama, Voša od Polonije

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2013

Dva superligaška kluba, OFK Beograd i Vojvodina, pobedili su svoje rivale na pripremama sa istim rezultatom 3:2. Dvostruki strelci bili su Veseljko Trivunović za "romantičare" i Aleksandar Katai za Novosađane

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.