PL - Šok u Londonu, Sar i Dini srušili Liverpulov zlatni san! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Šok u Londonu, Sar i Dini srušili Liverpulov zlatni san! (video)

"Redsi" više nisu nepobedivi.

Fudbaleri Votforda napravili su veliko iznenađenje u 28. kolu engleske Premijer lige pošto su na domaćem terenu savladali Liverpul sa čak 3:0.

"Redsi" su tako ostali bez mogućnosti da osvoje Zlatni pehar, trofej namenjen osvajaču Premijer lige koji je sezonu završio bez poraza.

Domaćin je ušao nešto bolje u meč protiv favorita, pa je prvi i zapretio preko Delofeua koji je gađao malo preko prečke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Usledio je hendikep za "stršljenove" pošto je Španac morao da napusti teren u prvom poluvremenu zbog teške povrede kolena.

I pored toga, Votford je u poslednjim trenucima prvog dela igre mogao da stigne do vođstva, ali je Dini propustio veliku šansu posle gužve u kaznenom prostoru Liverpula.

Uzvratili su "redsi" odmah na početku drugog poluvremena preko Robertsona čiji je udarac odbranio Foster, da bi u 54. minutu usledila kazna.

Dukure je iskoristio slabu reakciju odbrane Liverpula i asistirao ka Ismaili Saru koji se našao na pravom mestu u pravo vreme i savladao Alisona.

Nisu stigli gosti da se oporave od ovog šoka kada je usledio novi, šest minuta kasnije Votford je udvostručio prednost kada je Sar iskoristio odlično dodavanje Troja i sjajnim potezom prebacio loptu preko golmana.

Trgnuo se Liverpul i ubrzo zaigrao nešto angažovanije, Lalana je pokušao sa distance, no lopta je završila na stativi.

Nada "redsa" da mogu da izbegnu poraz trajala je sve do 72. minuta i velike greške Aleksandra-Arnolda nakon koje je Troj Dini zatresao nebranjeni deo mreže Alisona.

Liverpul i dalje ima zalihu koja je sasvim dovoljna da osvoji titulu na kraju sezone, čak 21 bod više od Mančester sitija koji ima utakmicu manje.

Sa druge strane, ovo je velika pobeda za Votford koja je omogućila "stršljenovima" da izađu iz opasne zone, trenutno zauzimaju 17. poziciju sa 27 bodova koliko ima i Bornmut koji je 18.

Watford  -  Liverpool Резултати Уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUDO SE DOGODILO, LIVERPUL IZGUBIO! Stršljenovi ujeli "redse", ništa od Zlatnog pehara!

Izvor: Kurir, 29.Feb.2020

Fudbaleri Votforda napravili su veliko iznenađenje u 28. kolu engleske Premijer lige pošto su na domaćem terenu savladali Liverpul sa čak 3:0.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.