Osaka oduvala Halep za finale Indijan Velsa!

Izvor: N1 televizija, 17.Mar.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osaka oduvala Halep za finale Indijan Velsa!

Mlada japanska teniserka Naomi Osaka ubedljivo je savladala najbolju igračicu sveta Simonu Halep 6:3, 6:0 i plasirala se u finale Mastersa u Indijan Velsu.

Osaka, koja je 44. teniserka na listi, do velikog iznenađenja i ubedljivo najboljeg rezultata u karijeri došla je za 65 minuta igre.

Na startu prvog seta viđen je po brejk na obe strane, a onda su teniserke držale svoj servis sve do osmog gema, kad je Osaka iskoristila drugu brejk loptu, povela >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 5:3 i u narednom gemu rutinski kompletirala brejk i došla do 1:0.

Od tog trenutka Halepova je u potpunosti pala u igri, pa je u drugom setu viđena samo jedna igračica. Rezultat od 6:0 dovoljno govori o zbivanjima na terenu, 20-godišnja Japanka je u potpunosti dominirala, Halepova nije prikazala ni deo repertoara teniserke koja je prva na listi, pa će se Osaka sasvim zasluženo boriti za prvi trofej u karijeri.

Njena rivala biće Ruskinja Darija Kasatkina, takođe 20-godišnjakinja, koja je nešto ranije savladala Venus Vilijams.
Pogledaj vesti o: Japan,   Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kasatkina i Osaka za titulu u Indijan Velsu

Izvor: Beta, 17.Mar.2018

Ruska i japanska teniserka, Darija Kasatkina i Naomi Osaka, plasirale su se prošle noći u finale turnira u Indijan Velsu.Kasatkina je u polufinalu pobedila Amerikanku Venus Vilijams sa 4:6, 6:4, 7:5 posle dva sata i 48 minuta velike borbe.Ruskinja je bila na dva poena od  poraza, pošto je u trećem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.