Orlovi zadovoljni medaljom: Nismo imali snage za zlato

Izvor: RTS, 18.Sep.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" zadovoljni medaljom: Nismo imali snage za zlato

Košarkaši Srbije zadovoljni su osvajanjem srebrne medalje na Evrobasketu, iako ostaje žal za pobedom u finalu. Nadam se da će reprezentacija nastaviti da donosi medalje za našu zemlju, kaže selektor Đorđević.
"Bio sam ponosan što sam predsednik jednoj grupi izvrsnih ljudi. Proveo sam sa njima vreme na Kopaoniku, ali i u Turskoj... Hteo bih da se zahvalim svima njima, ponosan sam na način >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na koji su prezentovali svoj grb, svoju zastavu. Ovo je ogroman uspeh, napravili smo neverovatnu stvar", reko je Predrag Danilović, predsednik KSS.

Bogdan Bogdanović bio je najbolji igrač Srbije na Evrobasketu u Turskoj
"Kad se sve sumira, zadovoljni smo medaljom. Sa sportske strane, nije lepo kad se završi porazom. Čestitam saigračima na uspehu na ovom prvenstvu, dali smo svoj maksimum", rekao je Bogdan Bogdanović.
Milan Mačvan je zahvalio svima na podršci. 
"Hvala što ste nas podržavali u poslednja dva meseca. Dali smo maksimum u ovom trenutku, odigrali odličan turnir, ali nismo imali snage da osvojimo zlato. Vidimo se kada krenu kvalifikacije", kaže kapiten Milan Mačvan.
Selektor Đorđević smatra da moramo biti zadovoljni ostvarenim uspehom. 
"Hvala na podršci, što ste nas ispratili i dočekali na izuzetan način. Mi znamo to da cenimo. Čestitke i naklon svima, zaslužili su sve četitke. Treba da budu ponosni na sve što su učinili u poslednja dva meseca. Uz sve okolnosti, uz dosta nesreće koja nas je pratila, možemo da budemo zadovoljni i ponosni. Još jedna medalja u nizu... Nadam se da će reprezentacija nastaviti da donosi medalje za našu zemlju", rekao je selektor Aleksandar Đorđević.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Danilović: Napravili smo ogroman uspeh

Izvor: B92, 18.Sep.2017

Prvi čovek KSS Predrag Danilović istakao je da je osvajanje srebrne medalje na EP u Istanbulu ogroman uspeh i da je ponosan na ekipu Aleksandra Đorđevića..."Sećam se kada smo na ovom mestu bili posle uspeha, Beograd nije počeo da se gradi (smeh). . . Ponosan sam što sam predsednik izvrsnih ljudi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.