OKO SOKOLOVO: Laslo Šuranji upucao srebro u Tokiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2021, 09:48

OKO SOKOLOVO: Laslo Šuranji upucao srebro u Tokiju

Nova medalja za Srbiju.

Na Paraolimpijskim igrama u Tokiju Srbija ima još jednu medalju. Srebro je u disciplini 50 metara puška trostav osvojio strelac Laslo Šuranji.

Laslo Šuranji je u ovoj disciplini rekorder i postavivši rekord 2016. on je i osvojio zlato na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Sada srpski strelac nije uspeo da odbrani zlato jer je od njega bio bolji takmičar iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Abdula Sultan Alarjani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
On je imao na kraju 453,6 krugova, dok je Laslo imao svega 0,7 krugova manje. On je završio sa 452,9 krugova. Alarjani je imao inače rezultat za samo 0,1 krug slabiji od Šuranjijevog paraolimpijskog rekorda.

Laslo je inače bio vodeći posle prva dva stava. Da bi u trećem Alarjani u trećoj seriji napravio razliku, a zatim i u četvrtoj.

Ovo je četvrta medalja za Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Tokiju. Pre Šuranjija do oličja su stigli: Dragan Ristić koji je postao olimpijski šampion u streljaštvu u disciplini vazdušna puška 10 metara miks, klasa SH2.

Željko Dimitrijević osvojio je srebro u bacanju čunja, dok je  ženska stonoteniska reprezentacija, u sastavu Borislava Perić-Ranković i Nada Matić, osvojila je bronzanu medalju u ekipnoj konkurenciji.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAVO MAJSTORE! JOŠ JEDNA MEDALJA ZA SRBIJU NA POI U TOKIJU: Laslo Šuranji osvojio SREBRO u trostavu

Izvor: Kurir, 03.Sep.2021

Srpski paraolimpijac Laslo Šuranji osvojio je srebrnu medalju na Paraolimpijskim igrama u Tokiju, u disciplini puška trostav.

Nastavak na Kurir...

Paraolimpijske igre: Strelac Šuranji doneo Srbiji četvrtu medalju u Tokiju

Izvor: Danas, 03.Sep.2021

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Laslo Šuranji osvojio je srebrnu medalju na Paraolimpijskim igrama u Tokiju, u disciplini puška trostav. Šuranji je u klasi SH1 ostvario rezultat od 452,9 krugova, dok je zlatnu medalju osvojio takmičar iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Abdula Alarjani sa 453,6...

Nastavak na Danas...

Medalja stiže u Novi Bečej: Laslo Šuranji "upucao" srebro

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2021

Strelac Laslo Šuranji osvojio je srebrnu medalju na Paraolimpijskim igrama u Tokiju u disciplini puška trostav 50 metara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.