Novi trijumf - Može li PAO do 26:0?

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trijumf - Može li PAO do 26:0?

Šampion Grčke zabeležio je još jednu pobedu u domaćem prvenstvu. Mogu li "Zeleni" da završe ligaški deo sezone bez poraza.

Neprikosnoveni lider grčkog košarkaškog šampionata nastavio je da deli lekcije u Helenskoj republici.

Panatinaikos je u okviru 23. kola grčke košarkaške lige savladao Kolos sa Rodosa rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 87:63 (24:24, 25:12, 21:12, 17:15) i tako zadržao maksimalan učinak.

Gosti sa Rodosa izdržali su samo deset minuta, nakon čega je Panatinaikos dodao gas i izrutinirao ekipu Kolosa.

Ćavi Paskval je dosta rotirao na današnjoj utakmici tako da su svi igrači koji su bili u protokolu imali priliku da igraju i da se upišu u strelce.

U takvoj konstelaciji stvari najefikasniji su bili Kris Singlton (14 pts, 3 sk) i Jan Vujukas (12 pts), dok je na drugoj strani dominirao Ramon Haris sa 17 poena i 4 skoka.

Panatinaikos je ovom pobedom osigurao plasman u plej-of sa prvog mesta na tabeli i samo ostaje da se vidi mogu li izabranici Ćavija Paskvala da završe ligaški deo sezone bez poraza. Trenutno ih tri pobede dele od ostvarenja tog cilja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bešiktaš tempirao formu, branilac titule ponovo lider

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2018

Fudbaleri Bešiktaša slavili su na gostovanju u Belikesiru...Istanbulski "Orlovi" slavili su na gostovanju ekipi Ahisara u okviru 29. kola turske Super lige rezultatom 0:3 (0:2)...Poveli su gosti već u trećem minutu strelac je bio bivši fudbaler Ajaksa i Liverpula Rajan Babel, na asistenciju Džanera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.