Novi dabl-dabl Štimca u pobedi Turk Telekoma

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dabl-dabl Štimca u pobedi Turk Telekoma

Srpski centar je pružio još jednu sjajnu partiju u dresu tima iz Ankare.

Povratnik u najviši rang takmičenja u Turskoj savladao je u sedmom kolu Super lige protiv Bahdžešehir iz Istanbula rezultatom 93:86.

Gosti su vodili tokom prve tri četvrtine, sa deset poena viška ušli su u poslednji kvartal, ali je domaćin ubacio čak 34 poena u odlučujućoj deonici, te je odbranio svoj teren.

Silvan Landesberg je predvodio pobednički sastav sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čak 35 poena, pet skokova i četiri asistencije, pritom je imao samo tri promašaja iz igre (9/12) i jedan sa linije penala (12/13).

Njega je pratio sjajni Vladimir Štimac, koji je upisao novi dabl-dabl sa 18 poena i 10 skokova, dok je Reding dodao 14 poena.

Za Štimca je to četvrti dabl-dabl učinak u Turskoj, prosečno beleži 14 poena i devet skokova po nastupu.

U poraženom sastavu 22 poena Dvejna Vajta, 14 je dodao Kino Kolom, 12 je upisao otins, dok su po 10 dodali Altintig i Emir Preldžić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.