Bivši igrač Partizana potpisao za Zadar

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Partizana potpisao za Zadar

Hrvatska ekipa otpustila jednog beka i odmah angažovala drugog.

KK Zadar je raskino saradnju sa Malkomom Grantom, koji je beležio 11,6 poena i 3,6 asistencije u proseku na sedam upisanih nastupa u ABA ligi.

Ekspresno mu je dovedena i zamena i to u vidu bivšeg igrača Partizana Kvamija Vona.

Ovaj 28-godišnji bek je početkom tekuće godine potpisao ugovor sa "crno-belima", upisao je šest nastupa u regionalnom takmičenju minule sezone, prosečno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je beležio 11,7 poena i 4,3 asistencije po utakmici.

Nakon Partizana nije imao angažman, sada je potpisao saradnju sa ekipom Zadra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bivši igrač Partizana potpisao za Zadar

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2018

Zadar je raskinuo saradnju sa Malkomom Grantom, koji je beležio 11,6 poena i 3,6 asistencije u proseku na sedam upisanih nastupa u ABA ligi...Umesto njega potpisao je Van. Ovaj 28-godišnji bek je početkom tekuće godine potpisao ugovor sa crno-belima, upisao je šest nastupa u regionalnom takmičenju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.