Ništa od Zvezde, Skorcanitis se dogovorio sa novim klubom

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Zvezde, Skorcanitis se dogovorio sa novim klubom

Veliki Grk će najverovatnije igrati za Galatasaraj naredne sezone, prenosi Sportando

Pojavila se informacija da bi zamena za gotovo izvesni odlazak Bobana Marjanovića mogao da bude grčki centar Sofoklis Skorcanitis. Međutim, Sportando prenosi da je Big Sofo sklopio usmeni dogovor sa čelnicima Galatasaraja, ali da on još uvek ne može da bude zvanično objavljen.

Galatasaray >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << executive said that the deal with Sofoklis Schortsanitis is done but they haven't made the final decision.

Čelnici Zvezde su već negirali transfer Grka, a ako se kojim slučajem izjalovi načelni dogovor sa Galatom, AEK iz Atine će pokušati da pregovara sa Bejbi Šekom.

Njemu je istekao ugovor sa šestostrukim prvakom Evrope Makabijem iz Tel Aviva, pa je sada u potrazi za novom sredinom. Protekle sezone beležio je blizu sedam poena po meču.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.