NIŠTA MI SE NIJE DOPALO: Dušan Mandić izneo niz KRITIKA posle meča sa Hrvatskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 17:01

NIŠTA MI SE NIJE DOPALO: Dušan Mandić izneo niz KRITIKA posle meča sa Hrvatskom

Srbija zabeležila i drugi poraz.

Vatepolo reprezentacija Srbija je overila plasman u četvrtfinale olimpijskog turnira u Tokiju, ali danas je zabeležen i drugi poraz. Bolji od izabranika Dejana Savića su bili Hrvati koji su slavili sa 14:12, a jedan od onih koji je bio kritičan pre igri Srbije je bio levoruki Dušan Mandić.

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

- Užasan start. Početak mekan, mlohav. Oni su bili mnogo agresivniji. Ništa mi se nije dopalo. Ovo moramo ozbiljno da shvatimo - rekao je posle poraza Mandić i dodao.

- Grešili smo strašno u odbrani i u napadu s igračem više. Primili smo 14 golova. To je suviše. Glave gore, idemo da igramo sa Crnom Gorom, ali moramo mnogo bolji pristup da igramo. Kao protiv Australije. A sad smo potpuna kontra. Velike su nam oscilacije, to ne sme da se dešava. Imamo šansu, najvažnije je četvrtfinale. Idemo da vidimo šta će dalje da se dešava. Protiv Crne Gore moramo da damo maksimum i odigramo odbranu - kazao je Mandić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Meč lopta" za Srbiju

Izvor: B92, 01.Avg.2021, 05:30

Košarkašice Srbije imaju zicer za prolaz u četvrtfinale Olimpijskog turnira u Tokiju...Španija je pobedila Kanadu 76:66 i omogućila Srbiji da u slučaju trijumfa nad Južnom Korejom završi na drugom mestu A grupe...Ujedno, i da ne razmišlja o nekoj poziciji dve najbolje trećeplasirane ekipe...Meč...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.