Može li Vels kao Danska i Grčka? Bejl veruje u to!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Vels kao Danska i Grčka? Bejl veruje u to!

Fudbalski reprezentativac Velsa Geret Bejl rekao je danas da njegova ekipa sa dosta samopouzdanja dočekuje utakmicu polufinala Evropskog prvenstva protiv Portugala.

"Očigledno je da smo premašili očekivanja ljudi, svesni smo toga. Ali, uvek smo verovali da možemo do kraja... Vidite bajku Grčke i Danske u prošlosti i pomislite - zašto ne bismo mogli i mi to da uradimo?", rekao je Bejl.

Fudbaleri Velsa i Portugala sutra igraju polufinale šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrope. Meč je na programu od 21.00 u Lionu.

"Napredovali smo kao tim u kvalifikacijama, a još više smo porasli tokom turnira. Kad smo morali da pobedimo igrajući ružan fudbal, pobedili smo ružno. Kad smo morali da igramo fudbal, igrali smo fudbal", rekao je Bejl.

"Verovao sam da možemo nešto da uradimo, zato sam i rezervisao odmor tek za 11. jul... Mnogo smo naučili iz prve dve utakmice protiv Slovačke i Engleske, stvarno smo napredovali i dobili mnogo više samopouzdanja", dodao je on.

Bejl se prisetio i reči saigrača iz Real Madrida, reprezentativca Nemačke Tonija Krosa.

"Sećam se da je Toni Kros rekao da ćemo da odigramo samo tri utakmice na Evropskom prvenstvu. Bilo je dosta smeha i šale, ali bilo je dosta maltretiranja tokom godina... Bilo bi baš lepo da se sretnemo u finalu"
, rekao je Bejl.

U drugom polufinalu, u četvrtak, sastaju se Francuska i Nemčka.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.