Velške muke: Otkazano venčanje, skajp kumstvo i Bijons...

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velške "muke": Otkazano venčanje, skajp kumstvo i Bijons...

Istorijski plasman Velsa u polufinale šampionata Evrope "zakomplikovao" je život pojedinim fudbalerima, koji su morali da promene planove, pošto ni sami nisu verovali da će kao debitanti stići do plasmana među četiri najbolja na Starom kontinentu.

Tako je Ledli King morao da odloži venčanje, Kris Ginter bio je kum na bratovljevom venčanju preko "skajpa", dok je Nilu Tejloru propao plan da iznenadi suprugu za rođendan odlaskom na koncert Bijones, pa je umesto toga došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Francusku na četvrtfinale.

- Ledli je termin za venčanje rezervisao još dok smo igrali u kvalifikacijama. Ko bi tada poverovao da ćemo ovako daleko dogurati. Ne brinite, sve naše misli trenutno su usmerene polufinalu protiv Portugalije - izjavio je prva zvezda Velšana Geret Bejl.

Ginter, koji je morao da propusti bratovljevo vencanje u meksičkom Kankunu, rekao je da nije bilo sanse da ne igra u polufinalu, što je istorijski trenutak za državu, ali je našao rešenje, pa je kumovao preko "skajpa". Zanimljivo, cak su i roditelji izabrali da gledaju polufinale sa Portugalijom.

Konačno, Tejlor je rekao da mu se supruga sjajno provela gledajući trijumf protiv Belgijanaca, a za Bijons - ima vremena. Polufinale između Velsa i Portugalije igra se sutra od 21 sat u Lionu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Velške "muke": Otkazano venčanje, skajp kumstvo i Bijons..

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2016

Istorijski plasman Velsa u polufinale šampionata Evrope "zakomplikovao" je život pojedinim fudbalerima, koji su morali da promene planove, pošto ni sami nisu verovali da će kao debitanti stići do plasmana među četiri najbolja na Starom kontinentu...Tako je Ledli King morao da odloži venčanje,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.