Moskva: Bez ruskog finala, Stosurova u naletu

Izvor: Sportal.rs, 19.Okt.2013, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Bez ruskog finala, Stosurova u naletu

U finalu WTA turnira u Moskvi igraće rumunska teniserka Simona Halep i Australijanka Samanta Stosur. Rumunka je u polufinalu savladala Ruskinju Anastasiju Pavljučenkovu sa 2:0 (6:2, 6:1), dok je nešto ranije, Stosurova, koja je u četvrtfinalu eliminsalala Anu Ivanović, bila bolja od još jedne domaće igračice - Svetlane Kuznjecove sa 2:0 (6:2, 6:4).
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: Titula Simoni Halep

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2013, 13:02

Rumunka u finalu WTA turnira u Moskvi savladala Australijanku Samantu Stoser - 7:6 (7-1), 6:2. ..Nova titula: Simona Halep  ..Simona Halep je bila bolja tokom čitavog susreta, o tome svedoči i podatak da je imala čak 20 brejk-lopti! U prvom setu nije uspela da iskoristi tu prednost, pa je tek u taj-brejku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.