Mesi u minut do 12 sprečio bruku Barselone

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2017, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi u "minut do 12" sprečio bruku Barselone

Maleni Leganes umalo nije zaledio toplu Kataloniju. Barselona je stigla do pobede na "Nou Kampu" protiv tima iz predgrađa Madrida - 2:1 tek u 89. minutu kada je Lionel Mesi sa bele tačke uspeo da postigne gol za tri boda i nastavak trke za titulom sa Realom.

Katalonci su još uvek u nokdaunu posle blamaže u Parizu i poraza od čak 4:0 u prvom meču osmine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << finala Lige šampiona. Ipak, omaleni Argentinac je još jednom pokazao da je on Barsa.

Domaćina je zaledio Lopez, kada je u 71. minutu izjednačio. Barsa je kidisala na gol, ali tek iz jednaesterca u finišu uspela da pobedi. U poslednjim trenucima susreta, Leganes je imao šansu za bod, ali je šut jednog igrača gostiju fijuknuo pored stative.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Očajnička mera Barselone: Dovela mađioničara na trening (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017

U Barseloni čine sve da se ekipa trgne pred revanš osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena...Debakl i poraz u prvom meču u Parizu (0:4) i za super tim kakav je Barsa je gotovo nenadoknadiv, pa će biti potrebno pravo malo čudo da se desi ne bi li se Katalonci plasirali među osam u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.