Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2015, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS U LONDONU: Đokoviću bio dovoljan set, ali je ipak pobedom otišao u polufinale

Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Londonu, pošto je u trećem kolu savladao Tomaša Berdiha sa 2:0 (6:3, 7:5).

Najbolji teniser sveta morao je da osvoji samo jedan set, nakon današnje pobede Federera nad Nišikorijem, kako bi se plasirao u polufinale i zakazao duel sa Rafaelom Nadalom.
On je to učinio posle oko 40 minuta i sa 6:3 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dobio prvi set, nakon čega je meč postao revijalnog karaktera. Međutim, Đoković je, naravno, išao na maksimalnu pobedu i do nje je došao. Nešto teže nego u prvom delu, brejkom u završnici seta za krajnjih 7:5.
Đokovića u polufinalu čeka Rafa Nadal, Španac koji je bio prvi u svojoj grupi. Biće to njihov 46. duel, a Nadal trenutno vodi sa 23:22 u pobedama.
U drugom polufinalu sastaće se Rodžer Federer i pobednik duela Endi Marej-Stan Vavrinka. Polufinala se igraju u subotu.
The post MASTERS U LONDONU: Đokoviću bio dovoljan set, ali je ipak pobedom otišao u polufinale appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Federer

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Đoković obezbedio polufinale i pobedio Berdiha

Izvor: Beta, 20.Nov.2015

Najbolji teniser sveta plasirao se večeras u polufinale završnog mastersa u Londonu, pošto je pobedio Tomaša Berdiha u dva seta, 6:3, 7:5.Đokoviću je za plasman u polufinale, i duel sa Rafaelom Nadalom, bio potreban samo jedan dobijen set, što je učinio za nešto manje od 45 minuta.Srpski reprezentativac...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.