Luksemburg pred klincima na Marakani, orlovi gledaju ka Portugalu!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksemburg pred klincima na Marakani, "orlovi" gledaju ka Portugalu!

Kakav će sastav izvesti Ljubiša Tumbaković?

Večeras od 20.45 reprezentacija Srbije igra meč kvalifikacija za EURO protiv Luksemburga na stadionu "Rajko Mitić".

"Orlovi" se nalaze u nezavidnoj situaciji, plasman na evropsku reprezentativnu smotru ne zavisi samo od njih, barem ne u ovim kvalifikacijama.

Srbija zauzima treće mesto u grupi B sa 10 bodova, jedan manje od Portugala i devet od Ukrajine koja je već izborila plasman na EURO.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Gledaće "orlovi" i ka Portugalu gde domaća ekipa dočekuje Litvaniju, potrebno je da u naredne dve utakmice prvak Evrope napravi barem jedan kiks, no čini se da bi na gostovanju Luksemburgu u poslednjem kolu to bilo realnije nego sa Litvancima.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića su apsolutni favoriti protiv Luksemburga kojeg će dočekati pred decom mlađom od 14 godina zbog kazne UEFA.

Za očekivati je da selektor srpskog nacionalnog tima promeša karte, pa bi šansu od prvog minuta trebalo da dobiju Miletić, Nemanja Maksimović i Radonjić.

Predviđeni sastav:

Dmitrović - Kolarov, Nikola Maksimović, Milenković, Miletić - Milivojević, Nemanja Maksimović, Radonjić, Milinković-Savić, Tadić - Mitrović.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.