Ljaja pakuje, Mitar rešeta, meč u Viljnusu već rešen? (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljaja ''pakuje'', Mitar ''rešeta'', meč u Viljnusu već rešen? (video)

Ako prvo poluvreme nije bilo zadovoljavajuće, početak drugog je odličan.

Reprezentacija Srbije vodi u Viljnusu protiv Litvanije sa 2:0!

Vodeći gol za naš tim postigao je Aleksandar Mitrović u 49. minutu meča, posle asistencije Adema Ljajića sa desne strane.

Mitroviću je ovo 30. gol u dresu reprezentacije Srbije, kojim je nastavio svoju fenomenalnu golgetersku seriju u dresu sa državnim grbom.

Inače, u poluvremenu je Gaćinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zamenio Kostića, a par minuta pre Mitrovićevog gola, i Nikola Milenković je bio u šansi, ali je loše reagovao.

Nije se dugo čekalo i na drugi gol našeg tima i opet je strelac bio Mitrović, posle još jedne asistencije Ljajića sa desne strane!

Igrao se 53. minut meča.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović sad juri Rajka Mitića! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Okt.2019

Utakmice prolaze, rivali se menjaju, ali Aleksandar Mitrović ostaje konstantan. Ubitačan. Za samo pet minuta drugog poluvremena napadač Fulama je dva puta zatresao mrežu Litvanije. Na taj način Mitrogol je stigao do sedmog pogotka u ovim kvalifikacijama, ujedno nastavio je da krči put ka zvanju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Mitrović: Da dočekem i ja da mi Ljajić asistira

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 00:09

Dvostruki strelac Srbije u pobedi nad Litvanijom 2:1 Aleksandar Mitrović našalio se na račun Adema Ljajića posle sjajnih asistencija saigrača...Ljajić je "servirao" Mitroviću oba gola u Viljnusu za nastavak borbe "Orlova" za plasman na Evropsko prvenstvo 2020..."Da dočekam i ja da mi Ljaja asistira",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.