Lisice se pojačavaju u Sevilji?

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lisice" se pojačavaju u Sevilji?

Mogao bi da bude veliko pojačanje za ekipu Brendana Rodžersa.

Kako prenose španski mediji, Lester siti je zainteresovan za vezistu Real Betisa Vilijama Karvalja.

Portugalski reprezentativac je ne iznenađenje mnogih izabrao "Verdiblankose" leta 2018. godine, nastavio je sa dobrim igrama u Španiji i utisak je da je došlo vreme za novi korak u karijeri.

Iza sebe ima 52 nastupa za tim sa "Benito Viljamarina", ali je ove sezone imao i problema sa povredama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je četiri meseca proveo van terena.

Betis navodno ne želi da ga proda, ali bi Lester, ukoliko izbori Ligu šampiona, što je vrlo verovatno, mogao da bude jako primamljiva opcija i jedan od većih trošadžija na tržištu.

Čini se da bi Karvaljo mogao da predstavlja veliko pojačanje, rotirao bi se sa Vilfredom Ndidijem, koji je izrastao u ključnog igrača "Lisica", jasno je da bez njega na terenu ekipa Brendana Rodžersa ima hrpu problema.

Dolaskom portugalskog veziste imali bi dva kvalitetna rešenja na mestu zadnjeg veznog, što se ispostavilo jako bitnim za Rodžersovu ekipu, pa će bez sumnje na sve načine pokušati da presele bivšeg fudbalera lisabonskog Sportinga u svoje redove.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.