Sprema se veliki povratak u Baskiji!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se veliki povratak u Baskiji!

Otišao je za rekordan novac, vraća se osam godina kasnije kao osvajač Lige šampiona.

Kako prenose nemački mediji, Bajern je spreman da se odrekne usluga iskusnog Havija Martineza ovog leta.

Ovaj 31-godišnji fudbaler je u Minhen stigao 2012. godine za 40 miliona evra, što je u tom trenutku bio rekord Bundeslige.

U dresu Bajerna je upisao 232 nastupa, postigao je i 12 pogodaka, imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je jako važnu ulogu u osvajanju Lige šampiona u sezoni 2012/13.

Osvojio je i sedam titula u Bundesligi, četiri puta Kup Nemačke, u tri navrata Superkup, bio je i prvak sveta 2013. godine sa Bavarcima.

Ostavio je dubok trag u klubu, poslednjih godina su ga mučile povrede i Bavarci su spremni za rastanak, a kako stvari stoje, poznato je i koji će biti Martinezov naredni korak.

Naime, Atletik Bilbao je spreman da ga vrati u svoje redove. Taj potez podržava i predsednik kluba sa "San Mamesa", te je jasno da će Baski krenuti svim silama po igrača koji je njihove boje branio od 2006. do 2012. godine.

Zainteresovan je i Hetafe za Havija Martineza, ali je jasno da Bilbao ima prednost.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tri velikana u igri za potpis najboljeg "vuka", hoće li pokvariti planove Srbinu?

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020

Mogu li Vulvsi da odbiju nalet velikana?..Raul Himenez je zablistao u dresu Vulverhemptona...Stigao je u klub 2018. godine iz Benfike, najpre na pozajmicu, ali sa pravom otkupa za 32 miliona evra...Ubrzo je postalo jasno da će ambiciozna uprava "Vukova" platiti pomenutu klauzulu, nisu pogrešili, kako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.