Tri velikana u igri za potpis najboljeg vuka, hoće li pokvariti planove Srbinu?

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri velikana u igri za potpis najboljeg "vuka", hoće li pokvariti planove Srbinu?

Mogu li Vulvsi da odbiju nalet velikana?

Raul Himenez je zablistao u dresu Vulverhemptona.

Stigao je u klub 2018. godine iz Benfike, najpre na pozajmicu, ali sa pravom otkupa za 32 miliona evra.

Ubrzo je postalo jasno da će ambiciozna uprava "Vukova" platiti pomenutu klauzulu, nisu pogrešili, kako je Meksikanac počeo da pruža još bolje partije ove sezone.

Postigao je 22 pogotka na 45 nastupa, istakao se kao jedan od najopasnijih napadača u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Premijer ligi do prekida sezone.

Probudio je i interesovanje madridskog Reala, o čemu smo pisali i ranije, ali i Mančester junajteda i Arsenala, prenose ostrvski mediji.

Ipak, problem je u tome što ima još tri godine ugovora na "Molinou", gde je ključni igrač u ekipi koja iz godine u godinu raste, a pritom su i Vulverhempton Vonderersi finansijski veoma stabilni, pa neće biti promorani da prihvataju ponude za svoje najbolje igrače.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kriza se ne oseća na "Old Trafordu", 80 miliona za vezistu!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020

I to samo kao opipavanje pulsa...Kako prenose španski mediji, Mančester junajted je baš zagrizao za vezistu madridskog Atletika Saula Njigeza...Pisali smo danas da ga je legendarni Rio Ferdinand predložio upravi "Đavola" kao idealno pojačanje, ali izgleda da su toga bili svesni u klubu i ranije...Naime,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.