Lampard završio reprezentativnu karijeru

Izvor: Beta, 26.Avg.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard završio reprezentativnu karijeru

BEOGRAD, 26. avgusta 2014. (Beta) - Fudbaler Njujorka Frenk Lampard saopštio je u utorak da se povukao iz reprezentacije Engleske, za koju je odigrao 106 utakmica i postigao 29 golova.

"Ovo je bila teška odluka. Zbog toga sam toliko dugo razmišljao, od Svetskog prvenstva u Brazilu. Uvek sam bio izuzetno ponosan i počastovan što sam predstavljao moju zemlju. Uživao sam u svakom minutu noseći dres Engleske", rekao je Lampard, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << preneli su britanski mediji.

On je za reprezentaciju debitovao 1999. godine i nastupao je na tri Svetska prvenstva, 2006. godine u Francuskoj, 2010. godine u Južnoj Africi i ovog leta u Brazilu, kao i na dva Evropska prvenstva, 2004. godine u Portugalu i 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.

Karijeru je počeo u Vest Hemu 1995. godine, igrao je na pozajmici u Svonsiju a 2001. godine potpisao je za Čelsi, za koji je odigrao 648 utakmica i postigao 211 golova. On je ovog leta napustio Stamford Bridž i potpisao za Njujork, koji ga je poslao na šestomesečnu pozajmicu u Mančester siti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lampard se oprostio od reprezentacije

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2014

Fudbaler Njujorka Frenk Lampard saopštio je da se povukao iz reprezentacije Engleske, za koju je odigrao 106 utakmica i postigao 29 golova..."Ovo je bila teška odluka. Zbog toga sam toliko dugo razmišljao, od Svetskog prvenstva u Brazilu. Uvek sam bio izuzetno ponosan i počastovan što sam predstavljao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.