Još jedna legenda rekla ZBOGOM reprezentaciji Engleske!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna legenda rekla ZBOGOM reprezentaciji Engleske!

Britanski mediji su javili da je doskorašnja zvezda Čelsija neće više igrati za "Gordi Albion"

Nešto više od mesec dana od kada je zbogom reprezentativnom fudbalu rekao Stiven Džerard, na isti korak se odlučio i Frenk Lampard.

Britanski mediji su javili da je doskorašnja zvezda Čelsija neće više igrati u dresu Engleske.

Lampard je nedavno postao član Njujork Sitija, kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji je u vlasništvu vlasnika Mančester Sitija. U redove plavaca stigao je 2001. godine iz Vest Hema, a u dresu Čelsija je odigrao 648 utakmica i postigao 211 golova.

U dresu nacionalnog Engleske je upisao ukupno 106 nastupa i postigao 29 golova. Debitovao je u oktobru 1999. godine.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penzionisanje velikana: Posle Kola i Džerarda, Engleska i bez Lamparda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014

Dve velike odluke za jedno leto. Najpre je mimo svoje volje napustio Čelsi, a zatim objavio i povlačenje iz državnog tima. Frenk Lampard više neće igrati za Englesku...Novi vezista Mančester Sitija (pozajmljen Građanima dok ne počne sezona u MLS ligi, gde je član Njujork Sitija) odlučio je...

Nastavak na MozzartSport.com...

I Lampard rekao zbogom reprezentaciji

Izvor: Sportal.rs, 26.Avg.2014

Sada već bivši engleski reprezentativac Frenk Lampard (36) objavio je da se povlači iz reprezentativnog fudbala. Novo pojačanje Mančester sitija, koje će do 2015. godine igrati kao pozajmljeni igrač Njujork sitija, odigralo je 106 utakmica i postigao 29 golova za Englesku. Lampard je debitovao...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.