I Lampard rekao zbogom reprezentaciji

Izvor: Sportal.rs, 26.Avg.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Lampard rekao zbogom reprezentaciji

Sada već bivši engleski reprezentativac Frenk Lampard (36) objavio je da se povlači iz reprezentativnog fudbala. Novo pojačanje Mančester sitija, koje će do 2015. godine igrati kao pozajmljeni igrač Njujork sitija, odigralo je 106 utakmica i postigao 29 golova za Englesku. Lampard je debitovao za svoju zemlju 1999. godine, a pre njega je odluku o povlačenju iz nacionalne selekcije obelodanio i Stiven Džerard.

- Odlučio sam da se povučem iz reprezentacije. Bilo je to teška odluka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zato sam i ovoliko čekao posle Svetskog prvenstva. Uvek mi je bila čast da predstavljam svoju državu. Uživao sam u svakom minutu igrajući za Englesku. S obzirom da mi se klupska karijera razvija u drugačijem smeru, moram da razmišljam i o porodici, a i na to da svoje sposobnosti iskoristim na najbolji mogući način - kazao je dugogodišnji vezni igrač Čelsija i istakao da ne brine za budućnost reprezentacije.

- Vreme je da se krene dalje. Verujem u Roja Hodžsona i u nove generacije. Zahvaljujem se svim menadžerima pod kojima sam radio, igračima i navijačima. Sada ću biti u ulozi navijača u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine. Nadam se da ćemo uz pomoć pravog sistema za mlade fudbalere ostvariti uspehe koje ova zemlja zaslužuje - podvukao je Lampard, a prenosi portal Gol.

(Foto: Beta/AP//Vadim Ghirda, FileTekst: Nemanja Banović)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Hodžson: Žao mi je što se Lampard povlači, ali ga razumem

Izvor: Sportal.rs, 27.Avg.2014, 13:22

Sada već bivši engleski reprezentativac Frenk Lampard (36) obavesto je javnost u utorak da se povlači iz reprezentativnog fudbala. Selektor nacionalnog tima Engleske Roj Hodžson izjavio je da mu je žao zbog takvog ishoda, ali da razume odluku legendarnog fudbalera Čelsija...- Lampard je služio...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.