LN (GRUPA 4) - Španija se provukla u Bazelu, Ramos sanja hobotnicu Zomera! Verner pokrenuo pancere! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2020, 23:54

LN (GRUPA 4) - Španija se provukla u Bazelu, Ramos sanja "hobotnicu" Zomera! Verner pokrenuo "pancere"! (video)

Kapiten "furije" promašio ne jedan, već dva penala.

Utakmicama petog kola danas je nastavljeno takmičenje u Ligi nacija, a naročito zanimljivo bilo je u grupi 4 Lige A.

Nemačka je u Lajpcigu savladala Ukrajinu nakon preokreta sa 3:1.

Gosti su stigli do iznenađujućeg vođstva u 12. minutu golom Romana Jaremčuka, ali je Liroj Sane u 23. minutu poravnao rezultat.

Na scenu je potom stupio Timo Verner, napadač Čelsija je okrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultat u 33. minutu, da bi u 64. postavio konačnih 3:1.

Švajcarska je večeras napravila iznenađenje u Bazelu gde je remizirala sa Španijom 1:1.

Domaćin je stigao do vođstva u 26. minutu kada je Remo Frojler zatresao mrežu Unaija Simona, a potom je u prvi plan upao kapiten Španije Serhio Ramos, ali iz ne tako dobrog razloga.

Mogla je "furija" da stigne i do izjednačenja, ali je šut Ramosa sa penala u 57. minutu sjajno odbranio Jan Zomer.

Fudbaler Real Madrida imao je idealnu priliku da popravi utisak u 80. minutu kada je dosuđen još jedan penal, međutim maestralni Zomer je po drugi put na meču pročitao nameru iskusnog defanzivca čiji je loš šut ukrotio sa lakoćom.

Tom prilikom Švajcarci su ostali bez Elvedija koji je zaradio isključenje, što se na kraju i osetilo u rezultatu pošto je Španija u 89. minutu poravnala preko Gerarda Morena.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ramos promašio dva penala u Švajcarskoj, Nemačka "okrenula" Ukrajinu VIDEO

Izvor: B92, 14.Nov.2020

Fudbaleri Nemačke pobedili su na svom terenu Ukrajinu sa 3:1 u 5. kolu A Lige nacija...Ekipa Joakima Leva je do trijumfa došla posle preokreta...Oni su na gol Jermečuka u 12. minutu imali spreman odgovor i već do poluvremena preokrenuli rezultat...Prvo je Sane u 23. pogodio, da bi to isto u 33. učinio...

Nastavak na B92...

LN (C) - Kazahstancima u Tirani nije pomogao ni gol sezone, Jermeni slavili u Gruziji! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2020, 21:05

Mečevi petog kola Lige nacija doneli su dosta uzbuđenja u Ligi C...GRUPA 2..Jermenija je kao gost bila bolja od Gruzije sa 2:1 u Batumiju...Goste je do vođstva doveo Gazarjan u 33. minutu, ali je Jako poravnao rezultat u 65. minutu sa penala...Pobedu Jermenima doneo je Adamjan u 86. minutu susreta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.