Izvor: RTS, 21.Okt.2021, 12:26

Krajinović eliminisan sa turnira u Moskvi

Srpski teniser Filip Krajinović završio je nastup na turniru u Moskvi, pošto je u drugom kolu izgubio od Španca Pedra Martineza 6:3, 6:4.
Krajinović, trenutno 37. igrač na listi svetskih tenisera, bio je postavljen za četvrtog nosioca na turniru i ovo mu je bio prvi meč, koji je izgubio posle sat i 32 minuta igre.

Martinez, koji zauzima 60. mesto na listi, u narednoj rundi će igrati protiv hrvatskog tenisera Marina Čilić.
Turnir u Moskvi igra se za nagradni fond od 697.125 dolara.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović eliminisan sa turnira u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2021

Srpski teniser Filip Krajinović završio je nastup na turniru u Moskvi, pošto je danas u drugom kolu izgubio od Španca Pedra Martineza 6:3, 6:4...Krajinović je bio postavljen za četvrtog nosioca na turniru i ovo mu je bio prvi meč, koji je izgubio posle sat i 32 minuta igre...Martinez će u narednoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.