Kentaki deklasirao Megu na Bahamima

Izvor: RTS, 12.Avg.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kentaki deklasirao Megu na Bahamima

Košarkaši Mega Bemaksa poraženi su rano jutros od američkog Univerziteta Kentaki 100:64, u okviru centralnog događaja na turneji En-Si-Ej-Ej ekipe na Bahamima.
Najefikasniji u redovima Mege bili su Kostja Mušidi sa 15 poena i Stefan Fundić sa 14 poena, dok se u ekipi prošlosezonskih finalista NCAA šampionata najviše istakao Pi-Džej Vašington >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 20 poena i 12 skokova.

Za Megu nije nastupio Nikola Mišković, koji je zadobio povredu zgloba na prethodnom meču sa San Lorencom, a krajem prvog poluvremena se povredio i Goga Bitadze i potom nije ulazio u igru.
"Meč sa Kentakijem je veliko iskustvo za nas. Imali smo problema na početku utakmice da se priviknemo na čvrstinu igre i En-Si-Ej-Ej pravila. Kao mlada ekipa koja trenira tek desetak dana pokazali smo neke slabosti u igri. Bilo je i momenata koji nisu bili loši, poput igre u završnici prvog poluvremena, kada smo uspostavili balans u igri, ali onda je došla povreda Bitadzea koja se nadovezala na izostanak Miškovića, takođe zbog povrede. Svakako ne možemo da budemo zadovoljni ni igrom ni rezultatom, ali će sve ovo imati veliki značaj ukoliko na pravi način izvučemo pouke iz ovoga", rekao je trener Milojević posle meča.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.