Kataijevom bivšem saigraču kliknulo u glavi, teške optužbe na račun srpskog reprezentativca!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 09:50

Kataijevom bivšem saigraču ''kliknulo u glavi'', teške optužbe na račun srpskog reprezentativca!

Kampanja protiv Kataija u Americi ne prestaje, iako je dobio otkaz.

Zbog komentara na društvenim mrežama koje je objavila njegova supruga Tea, Aleksandar Katai je pre nekoliko dana dobio otkaz u LA Galaksiju i sada je u potrazi za novim angažmanom.

Međutim, priča na tu temu se u Americi nije završila.

Sada se oglasio i Kataijev doskorašnji saigrač iz Čikago Fajera Si Džej Sarpong, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je u jednom podkastu otkrio kakav je problem imao sa Kataijem, a onda sve povezao sa aktuelnim slučajem, jer kako kaže, sada mu je ''kliknulo u glavi'', pa je došao do određenih zaključaka.





"Kada sam to video šta je uradila njegova žena - to je samo potvrdilo šta sam već iskusio.







Dobro je pričati o ovome jer sam došao iz Filadelfije poslednje nedelje prelaznog roka, došao sam iz svlačionice u kojoj je bilo 60% crnaca, dok su u Čikagu bila možda trojica.

Pokušavao sam da pričam sa svima, da se uklopim, a kunem se da me Katai prva dva meseca u klubu nije ni pogledao u oči!",
tvrdi Sarpong, a prenosi ''Mondo''.

Sarpong se na ovo nadovezao još nekim detaljima koje je primetio tokom igre.

-

''Brate, ako igramo meč i ako pokušavam da pričam s tobom da bismo bolje funkcionisali, a ti ne možeš ni da me pogledaš u lice? Šta se tu dešava... U glavi sam razmišljao da 'ne budem taj tip' koji će razmišljati o tome jer sam crnac.

Sećam se da je bilo toliko loše da sam mislio da mi nije dodavao loptu i kada sam bio u situaciji da postignem gol, ali on je šutirao i sa nemogućih pozicija",
istakao je Sarpong.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nove optužbe za rasizam na račun Kataija

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2020

Srpski fudbaler Aleksandar Katai nedavno je dobio otkaz u LA Galaksiju zbog rasističkih komentara supruge na društvenim mrežama, a sada se našao na udaru bivšeg saigrača Si Džej Saponga koji je rekao da je njegova žena samo potvrdila ono što je on ranije znao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.