Lane u Štutgartu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2009, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lane" u Štutgartu

PARIZ - Reprezentativac Srbije Milan Jovanović, koji je protekle tri sezone igrao za belgijski Standard, potpisao je ugovor sa nemačkim bundesligašem Štutgartom, objavili su danas francuski mediji.

Za sada nisu poznati detalji ugovora, ali se pretpostavlja da će 28.godišnji Jovanović za Štutgart, koji je u šampionatu Nemačke osvojio treće mesto, igrati naredne tri sezone.

Pre par dana nemački sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << magazin Kiker objavio je da su se Štutgart i Standard dogovorili da visina transfera bude pet miliona evra, i tada je ostalo da nemački klub usaglasi uslove sa Jovanovićem.

Bivši fudbaler Vojvodine, Šahtjora i moskovske Lokomotive u Standard je prešao u julu 2006. godine i u prethodne tri sezone za aktuelnog šampiona Belgije odigrao je 90 utakmica i postigao 42 gola. Za nacionalni tim Srbije je u 17 utakmica postigao sedam pogodaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lane među Švabama

Izvor: S media, 19.Jun.2009

Reprezentativac Srbije Milan Jovanović, koji je protekle tri sezone igrao za belgijski Standard, potpisao je ugovor sa nemačkim bundesligasem Štutgartom, objavili su francuski mediji...Za sada nisu poznati detalji ugovora, ali se prepostavlja da će 28-godišnji Jovanović za Štuthart, koji je u...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.