Izabrao Juventus, Barselona plaća!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrao Juventus, Barselona plaća!

Fudbaler bi mogao da dođe do "dodatne" zarade.

Deluje da će celosezonska sapunica oko Adrijena Rabioa konačno dobiti svoj epilog.

Po najnovijim informacijima iz Italije, bitku za potips "bludnog sina" iz Pariza je dobio Juventus.

Italijanski klub je ponudio saradnju vrednu sedam miliona evra po godini, te deluje da će višemesečna želja Barselona ipak otići u Torino. Međutim, Katalonci će ipak morati da plaćaju penale i to samom igraču. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Naime, po pisanju Skaj Italije, španski klub je pre par meseci sastavio predugovor za igračem PSŽ-a oko prelaska na "Kamp Nou", ali su se kasnije povukli iz posla, te će morati da plate penale zbog nepoštovanja ugovora.

Ostaje da se vidi kako će se Rabio snaći u Juventusu, stiže bez obeštećenja, ali je u pitanju igrač koji ima maltene sezonu pauze iza sebe.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.