Rabio izabrao Juventus za 45 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rabio izabrao Juventus za 45 miliona

Vezni fudbaler Pari Sen Žermena Adrijen Rabio dogovorio je prelazak u Juventus i petogodišnji ugovor vredan najmanje 35 miliona evra, prenosi italijanski Skaj.

Kako se navodi, Rabio će po isteku saradnje sa PSŽ-om krajem meseca preći u Torino i samo za potpis dobiti dodatnih 10 miliona evra, uz sedam miliona po sezoni.

Zbog Juventusa Rabio je odbio ponude Mančester Junajteda i Arsenala, a interesovanje su pokazivali i Real Madrid i Barselona.

Francuz, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji će imati i velike bonuse u ugovoru sa prvakom Italije, bio je odstranjen iz tima PSŽ-a u drugom delu sezone jer nije želeo da produži saradnju.

Odigrao je ukupno 24 utakmice, jedno vreme i bio kapiten, ali ni ta odluka nije pomogla pariskom klubu da ga zadrži.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.