Iz Pariza stigla nova ponuda za Mbapea

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Pariza stigla nova ponuda za Mbapea

'Sveci' se dovijaju na sve moguće načine da dovedu supertalentovanog napadača Monaka, ali su "Kneževi" trvdi pregovarači...

Fudbalski klub Pari Sen Žeremen pregovara sa Monakom o dovođenu Kilijana Mbapea na pozajmicu, uz mogućnost da sledećeg leta otkupi ugovor tog napadača, preneo je danas Skaj.

U dogovor je uključen i prelazak Lukasa Moure u Monako, a Skaj je preneo da su klubovi trenutno daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od dogovora.

Pari Sen Žermen je početkom meseca doveo Brazilca Nejmara iz Barselone za rekordan transfer od 222 miliona evra.

Skaj Italija naveo je da je vrednost ugovora koji uključuje Mbapea i Mouru oko 140 miliona evra.

Za 18-godišnjeg Mbapea su ovog leta bili zainteresovani brojni evropski klubovi, medju kojima Real Madrid, Barselona, Mančester siti, Liverpul i Arsenal.

Uprava Monaka je prošlog meseca saopštila da do kraja letnjeg prelaznog roka neće biti više odlazaka, pošto su pojedini klubovi zainteresovani i za Tomasa Lemara, Đibrila Sidibea i Fabinja.

Monako je tada negirao da je dobio ponudu Reala od 175 miliona evra za Mbapea, koji se proslavio prošle sezone, nakon što je postigao 26 golova i imao osam asistencija za Monako, sa kojim je osvojio šampionsku titulu i igrao u polufinalu Lige šampiona.

Monako želi da produži ugovor sa Mbapeom i da mu ponudi bolje uslove.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barselona tužila Nejmara za nepoštovanje ugovora

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Avg.2017

Fudbalski klub Barselona podneo je tužbu protiv Brazilca Nejmara, koji je nedavno prešao u Pari Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra, zbog nepoštovanja ugvora, saopšteno je danas...Kako se navodi u saopštenju, Barselona će zahtevati da Nejmar vrati 8,5 miliona evra, koje je dobio u oktobru...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.