Mesi će produžiti ugovor

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mesi će produžiti ugovor"

Sportski direktor Barselone odbacio je spekulacije po kojima će Mančester siti odvesti Argentinca uplatom od 300 miliona evra.

Portal "Yahoo" u nedelju je uzburkao fudbalsku javnost objavom da će Mančester siti aktivirati izlaznu klauzulu u ugovoru Lionela Mesija i odvesti ga na Ostrvo za 300 miliona evra, istim mehanizmom po kome je Pari sen Žermen za 222 miliona evra angažovao Nejmara.

Barselona bi time >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sasvim sigurno napravila rekordni profit u jednom prelaznom roku, ali njen sportski direktor Robert Fernandez tvrdi da od toga neće biti ništa.

Mesi je pod ugovorom samo do 30. juna 2018. godine, što je svakako za brigu navijača Barse.

"Na obe strane postoji potpuna saglasnost oko produžetka ugovora. Samo čekamo pravi trenutak da ga potpišemo. Jasno je koliko je Mesi važan, ne samo za naš klub, nego za fudbal u celini", izjavio je Fernandez.

Argentinac je u nedelju protiv Betisa, u meču prvog kola Primere, delovao pomalo usamljeno bez podrške Nejmara i povređenog Suareza, sa kojima je do pre nekoliko nedelja činio ubojiti trio "MSN".

Uporno je pokušavao da postigne pogodak, ali ga uprkos velikom trudu baš "nije htelo". Kada ste poslednji put čuli da je neki igrač tri puta pogodio stativu na jednoj utakmici?



Izvor: Youtube

Čelnici Barselone pokušavaju da dovedu Filipea Kutinja iz Liverpula i Osmana Dembelea iz Borusije Dortmund, ali za sada njihove basnoslovne ponude nisu naišle na pozitivan odziv.

Lokalni mediji u ponedeljak su objavili da je Kutinjov transfer ovog leta nerealan, jer Liverpul odbija da ga proda, dok bi Dembele trebalo da dođe za 100 miliona evra i još 30 miliona u potencijalnim bonusima.

Da li mladi francuski napadač zaista vredi kao "pola Nejmara" ostaje da se vidi...

"Pokušavamo da dovedemo vrhunska pojačanja, ali oni nemaju izlazne klauzule u ugovorima i to vodi dugim pregovorima sa njihovim klubovima", rekao je Fernandez.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još 10 dana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola: Ima ko može da plati za Mesija (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2017

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola smatra da je realno da se aktivira otkupna klauzula od 300 miliona evra za najboljeg fudbalera Barselone Lionela Mesija...Mesi još uvek nije produžio ugovor sa katalonskim klubom, iako je najavljeno, a "građani" žele da iskoriste čekanje i ostvare rekordan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pari Sen Žermen želi da dovede Mbapea na pozajmicu

Izvor: Beta, 22.Avg.2017

Fudbalski klub Pari Sen Žeremen pregovara sa Monakom o dovodjenu igrača Kilijana Mbapea na pozajmicu, uz mogućnost da sledećeg leta otkupi ugovor tog napadača, preneo je danas Skaj. U dogovor je uključen i prelazak Lukasa Moure u Monako, a Skaj je preneo da su klubovi trenutno daleko od dogovora.Pari...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.