Gvardiola sipa so na Barsine sveže rane! Šta će biti sa Mesijem?

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola ''sipa so'' na Barsine sveže rane! Šta će biti sa Mesijem?

Posle senzacionalnih najava da bi Mančester Siti mogao da aktivira otkupnu klauzulu za Lea Mesija, oglasio se i trener ''Građana'' Pep Gvardiola.

Posle sinoćnjeg remija Mančester Sitija protiv Evertona (1-1), novinari su od Pepa Gvardiole uspeli da dobiju i izjavu na temu potencijalnog transfera Lea Mesija iz Barselone u redove njegovog tima, o čemu se poslednjih dana uveliko spekuliše.

Gvardiola nije bežao od te teme, ali nije ni želeo da govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o konkretnom interesovanju Mančester Sitija, već je svoj stav izneo uopšteno, ne navodeći ime kluba koji bi mogao da izazove novi ''zemljotres'' u evropskom fudbalu posle rekordnog transfera Nejmara u Pari Sen Žermen.

U svakom slučaju, Gvardiola smatra da bi zaista moglo da se dogodi da Mesi uskoro napusti Barsu!

''Ne znam, neko bi mogao to da uradi ako ima taj noac i želi da ga potroši. Moglo bi to da se dogodi'', zagonetan je Pep.

Kao što znate, u pitanju je suma od 300 miliona evra, čime bi se ekspresno oborio rekord koji je postavio Nejmar (222 miliona).

Dakle, čeka nas neverovatno uzbudljiv finiš letnje fudbalske pijace! A temperaturu dodatno poduže i sinoćnja vest iz Španije o Mesijevom sve većem nezadovoljstvu radom čelnika Barselone u tekućem prelaznom roku...

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.