HTEO DA IH ISPROVOCIRA: Troicki i Tipsarević ZAČEPILI usta brbljivom Ukrajincu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 12:31

HTEO DA IH ISPROVOCIRA: Troicki i Tipsarević ZAČEPILI usta brbljivom Ukrajincu (FOTO)

Žestoka rasprava.

Ukrajinski teniser koji trenutno ratuje u Ukrajini Sergej Stahovski otkrio je detalje konverzacije koje je imao sa srpskim teniserima Viktorom Troickim i Jankom Tipsarevićem. Srpski teniseri su se prijavili za teniski turnir u Rusiji, a to je zasmetalo Stahovskom, koji je kontaktirao svoje nekadašnje kolege i dobre poznanike. Pitao ih je da li zaista žele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da idu u Rusiju i borave na takvom turniru, a odgovore koje je dobio podelio je na društvenim mrežama.

- Razočaran sam u tebe Viktore što si u Rusiji, ali vidim da novac može da kupi sve - poručio je Stahovski Viktoru i Janku.

Srpski teniseri su mu brutalno uzvratili i nisu štedeli reči.

- Da budem u zemlji mojih predaka je neprocjenjivo. Ti si Instagram klovan koji meša politiku i sport. Ovo nema veze s ratom, ali pošto to spominješ, ja i moja zemlja smo prošli kroz svo to sr..e i nikad nismo dobili podršku. Molim te, začepi - napisao je Troicki.

The Serbian opinion… pic.twitter.com/B1PBI7ZMt6

— Sergiy Stakhovsky (@Stako_tennis) December 1, 2022

Sličan odgovor dobio je i od Tipsarevića.

- Stvarno? Šta kaže gospodin Instagram borac za slobodu. Da li ste ti i tvoja je..na porodica bojkotovali ili protestovali na bilo koji način kada je NATO bombardovao moju zemlju, porodicu i moje ljude prije 20 godina - napisao je Tipsarević u svom odgovoru.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Viktor Troicki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.