Gotovo, najmalerozniji fudbaler Arsenala okončao karijeru! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2019, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, najmalerozniji fudbaler Arsenala okončao karijeru! (video)

Klub iz Londona se tim povodom podsetio najlepših trenutaka njegove karijere u dresu Arsenala.

Dugogodišnji fudbaler Arsenala, francuski vezista Abu Dijabi doneo je odluku da okonča profesionalnu fudbalsku karijeru.

Ovaj 32-godišnji fudbaler je van terena i bez kluba još od 2017. godine, kada se rastao sa Marsejom, očekivalo se da će pronaći još neki angažman, ali je danas definitivno odlučio da se povuče.

Nažalost, njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karijera ostala je obeležena brojnim povredama, imao ih je čak 42 tokom boravka u Arsenalu, od 2006. do 2015. godine.

Zbog toga, on je ukupno zabaležio samo 198 nastupa tokom karijere u kojoj je pre Arsenala igrao i za Okser, a posle odlaska iz Londona 2015. godine vratio se u Francusku, u redove Marseja, gde je odigrao samo pet mečeva.

Bio je i reprezentativac Francuske, za koju je odigrao 16 mečeva i postigao jedan gol, u periodu od 2007. do 2012. godine.

Povodom njegovog povlačenja, Arsenal je na Tviteru objavio najlepše detalje iz Dijabijeve karijere u dresu ''Tobdžija'', uz najlepše želje za uspeh u nekom novom poslu.

-

Thanks for the memories, @AbouVDiaby ☺️

We're all wishing you the very best following your retirement ❤️ pic.twitter.com/mH23Q0ESPe

— Arsenal FC (@Arsenal) February 25, 2019

-

Former Arsenal midfielder Abou Diaby retired from football today aged 32.

Here’s a reminder of the horrendous run of injuries he suffered while at #AFC 😳 pic.twitter.com/cMbtPu07Jv

— talkSPORT (@talkSPORT) February 25, 2019
Pogledaj vesti o: London,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povrede su bile jače: Abu Dijabi završio karijeru

Izvor: Mondo, 26.Feb.2019

Ne pamtimo da je iko imao toliko povreda tokom karijere kao Abu Dijabi...Karijera Abua Dijabia počela je na najbolji način...Iz Oksera je, za koji je odigrao prve dve seniorske sezone, 2006. prešao u Arsenal, klub u kojem će ostati čak devet godina. Ubrzo je stekao status reprezentativca Francuske...Ali,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.