Engleski velikani u borbi za štopera Rome?

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleski velikani u borbi za štopera Rome?

Reprezentac Grčke i fudbaler Rome nalazi se na meti najvećih engleskih klubova. Najnovija imena u celoj priči su Arsenal i Čelsi.

Ono što Arsen Venger nije uspeo pre 2 godine, pokušaće ovoga leta. Kostas Manolas se ponovo nalazi na meti Arsenala.

Poznato je da Arsenal ovog leta želi da dovede štopera, a Manolas se nalazi u najužem izboru trenera Arsena Vengera. Manolas je tokom prethodne 2 godine u Romi izgradio status jednog od najpouzdanijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << defanzivaca u italijanskoj Seriji A.

Još jedan londonski klub je zainteresovan za usluge grčkog internacionalca, a to je ekipa Čelsija!

Antonio Konte je označio Manolasa za jednu od glavnih transfer meta i planira da Grk zameni dosadašnjeg kapitena "Plavaca" Džona Terija, koji će u junu napustiti klub.

Od ranije je poznato da je i Mančester junajted zainteresovan za dovođenje Manolasa, pa se može očekivati veoma interesantno leto za Kostasa Manolasa.

Kočnica u celoj priči oko transfera Manolasamogla bi da bude klauzula koja se nalazi u fudbalerovom ugovoru, a o tome možete detaljnije pročitati - OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.